Team4Talent en eMenKa slaan de handen in elkaar

Home  >  Blog  >  Team4Talent en eMenKa slaan de handen in elkaar

Antwerpen, 15 mei 2018; Team4Talent, het Antwerpse IT consultancy & solutions bedrijf, dochterbedrijf van Talent-IT en behorende tot de internationale Harvey Nash Group kondigt met veel trots de overname van eMenKa aan, een onafhankelijk software consultancy bedrijf gespecialiseerd in Microsoft.NET met kantoren in Antwerpen, Gent en Kortrijk.

eMenKa, opgericht in 2007 door Steven Claus, Marcel Aerts & Tjorven Denorme  staat voor M en K, Mankracht en Kennis.  Het team van eMenKa bestaat uit ervaren Microsoft .NET specialisten.  Naast haar .NET focus heeft eMenKa ook een sterke regionale focus.

In de afgelopen 10 jaar groeide eMenKa uit tot een gevestigde waarde.

eMenKa, zal zelfstandig blijven bestaan en verder werken.  Al zullen de merken samen met een nieuwe slagkracht van 150 IT professionals één van belangrijkste Microsoft spelers worden in het Belgische IT landschap.

Samen nog veel sterker

“Toen Team4Talent op zoek ging naar een geschikte overname kandidaat sprong eMenKa er onmiddellijk boven uit”, vertelt Bart Van Herck, Business Director van Team4Talent.

“Zij hebben op 10 jaar een schitterende reputatie en stabiele klantenbasis uitgebouwd.”

“De combinatie van hun gedegen technische expertise samen met onze dynamiek, kennis & ervaring geeft een zeer positieve wending voor al onze klanten & medewerkers.”

Jeroen Fries, Managing Director Team4Talent zegt: “eMenKa is een ambitieus bedrijf dat de afgelopen jaren uitstekend geleid is en daarom zijn wij vooral blij dat wij het management van eMenka voor langere tijd aan ons kunnen binden.” “Door de samenwerking en het combineren van activiteiten kunnen we gezamenlijk sneller groeien dan ieder apart.”

“Wij hebben het volle vertrouwen in een optimale samenwerking”

”Wij zijn zeer verheugd met de overname door Harvey Nash. Aansluiting bij dochterbedrijf Team4Talent ontsluit voor ons nieuwe markten en biedt ons de mogelijkheid grotere en complexere projecten te doen bij onze klanten.” “Daarnaast biedt de overname de mogelijkheid aan onze medewerkers om nog uitdagender projecten te doen en een verbreding van loopbaanperspectieven.” “Wij hebben het volle vertrouwen in een optimale samenwerking, mede door de grote overeenkomsten in het DNA van Team4Talent en eMenKa”, vertelt Steven Claus, Managing Director van eMenKa.

“De overname van eMenKa valt volledig in de strategie van Harvey Nash om zijn groei verder te zetten.” “Harvey Nash versterkt met deze overname hun leidinggevende rol in het Belgische IT Services landschap”, besluit Ronny Lommelen, Managing Director Harvey Nash.

Deel dit artikel

Gepubliceerd op
15 mei 2018

Categorie
Nieuws 

Home pijl rechts oranje Blog pijl rechts oranje Team4Talent en eMenKa slaan de handen in elkaar