Samen lopen op de 10 Miles: ontdek er hier alles over

Samen lopen op de 10 Miles: ontdek er hier alles over

Collega’s die samen lopen, die blijven samen. Wij maken de regels niet. Wat we wel hebben gedaan, was een bende gemotiveerde lopers van Talent-IT Group samen brengen op één van de leukste sportevenementen van het jaar. Bovendien gaven we sportschoenen weg. Wel niet zomaar.

Het idee om mee te lopen met de 10 Miles is een jaar geleden ontstaan, na een avond onder collega’s. Er was veel animo om mee te doen, en een collega zei: “Ik wil wel meedoen, maar ik heb geen materiaal, en dan moet ik investeren”. Dit zette ons aan het denken en samen met Nancy kwamen we tot het volgende idee. Talent-IT Group nodigt alle medewerkers uit om samen te lopen, betaalt het inschrijvingsgeld én schenkt alle lopers bovendien een bon t.w.v. €100 van Runners’ Lab om nieuwe sportschoenen te kopen. Zo geven we hen meteen een mooie start. Starten met lopen is één ding, het volhouden een ander. Om hen extra te motiveren, hebben we een voorwaarde gekoppeld aan die €100: je moét mee lopen. Als je opgeeft (los van blessures), dan geef je het geld terug. Strenge regel, maar zo hoopten we iedereen aan het lopen te houden.

En dat is goed gelukt! Slechts één persoon kon er niet bij zijn omwille van ziekte, al de rest heeft de 10 Miles uitgelopen, waarvan heel veel lopers onder 1u30. Dikke proficiat! De dag zelf was erg gezellig en iedereen was goed gezind, ondanks de regen. Ook was het zalig om alle lopers met onze eigen T-shirts te zien lopen.

10 Miles is niet voor iedereen weggelegd. Vooral als je van nul begint te trainen of minder tijd hebt. Daarom besloten enkele collega’s om te trainen voor de Short Run: 6.8 km, wat ook een prachtige verwezenlijking is! Leuk om hen te zien stralen bij de aankomst en elkaar extra te motiveren.

En nu? De maandagavondloopjes die spontaan onder de collega’s waren ontstaan blijven behouden, dat zou echt zalig zijn. Enkelen hebben de smaak echt te pakken: sommige shortrunners willen volgend jaar absoluut de 10 Miles meelopen, anderen mikken op een halve marathon en sommigen zelfs een volledige. Wauw! Veel succes, allemaal! Keep running.

Talent IT Team

Ook interessant:

 • Events

  Talent-IT Group steunt onze Duivels en kleurt rood!

  Talent-IT Group heeft vandaag aangekondigd dat het tij ...

  icon talentit
 • Events

  Alles over ons AI event: “We mogen nooit de mens achter AI vergeten”

  Infosessie AI, let’s go! Op donderdag 19 oktober organ ...

  icon talentit
 • Uncategorized

  Talent-IT wint een Data News Award! 🎉

  25 mei 2023, een datum om niet snel te vergeten. Want ...

  icon talentit

Je carrière boosten?
Ontdek onze jobs.