Aan de slag als developer bij Talent-IT

Frontend, backend, full stack.
The whole shebang!

Illustration

Wat doet een developer bij Talent-IT?

UI

Frontend

Het allereerste wat de mensen zien, da’s de frontend. Niet te onderschatten, dus. Dankzij een sterke user interface kunnen we spreken van een succes, en dat maakt Frontend Developers onmisbaar. Van HTML & CSS tot JavaScript en nog veel meer: onze developers hebben het allemaal onder de knie.

Let’s go

Backend

Technologieën implementeren en zorgen dat alles achter de schermen vlot verloopt. Maak kennis met Backend Developers. Dankzij hun code en creatieve oplossingen kan elke website functioneren. Van Java en C# tot PHP, Python, …

Best of both worlds

Full Stack

Het beste van alle werelden, eigenlijk. Dankzij de brede kennis is een Full Stack Developer vooral erg allround en kunnen ze zowel front- als backend aan de slag of hebben ze kennis van de hele technology stack in een project.

T4T

.NET

.NET-magicians, verzamel u! Want wist je dat onze collega’s bij Team4Talent altijd op zoek zijn naar de leukste .NET-profielen? Let’s go!

Give me more

En wat nog?

Frontend, Backend, Full Stack, .NET, … Allemaal grote kleppers, maar weet dat wij nog een héél gamma aan development kunnen aanbieden. Bekijk gerust al onze vacatures voor het volledige aanbod.

Uitdagingen als developer

!!!

Knowledge is power

Elk project is een nieuwe uitdaging voor onze developers! Maar het allerbelangrijkste? Een duidelijke communicatie en opdracht van de klant, om zo de opdracht perfect te kunnen realiseren.

Leren

Investeren in jezelf

Een uitdaging als developer, is het veranderende landschap. Dat is zo in alle takken van IT, maar bij development gaat het toch echt hard. Onze developers blijven investeren in hun kennis, wat echt super is.

Kameleons

Analytisch aangelegd?

Onze developers, die zijn niet enkel sterk in het ontwikkelen, maar hebben ook een analytisch denkvermogen. En dankzij dat denkvermogen kunnen ze sneller eventuele issues herkennen en oplossen.

Welke doos?

Tunnelvisie?

Creatieve oplossingen, persoonlijkheid en ervaring om tot optimale, businessgerichte resultaten te komen. Tunnelvisie, no thanks. Out of the box, yes please!

 • Als consultant bij onze klanten

  Antwerp

  Java Developer

  Permanent

  Hallo Java Developer! Op zoek naar een nieuwe job waar ...

 • Als freelancer bij onze klanten

  Antwerp

  System Engineer Wintel

  Contract

  Job beschrijving: Je brengt als System Engineer je erva ...

 • Vast in dienst bij onze klanten

  iSeries Developer

  Permanent

  Job content As a iSeries Developer you will strengthen ...

Hajar, Jente, David en Yves over werken bij Talent-IT

Onze jobpaden

Werken voor Talent-IT kan op verschillende manieren: intern aan de slag, werken bij een van onze klanten of je talenten op freelancebasis aanbieden. Het startbod voor elke vacature? Een competitief loonpakket, geweldige collega’s én een glorieuze werksfeer.

TalentIT illustratie
Ga naar de bovenkant