Aan de slag als binnen infrastructur bij Talent-IT

Zin om techniek & IT te combineren?
Wij ook!

Illustration

Wat voor infra profielen werken bij Talent-IT?

Linux & Windows

System Engineer

Een systeem engineer is een expert in de technische industrie die verantwoordelijk is voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van complexe systemen. Dit kan zeer erg variëren van hardware- en softwaretoepassingen tot controle- en communicatiesystemen. Kortom een super gevarieerde job, met best of both worlds.

Updaten & verbeteren

Network Engineer

Je hebt veel technisch inzicht en bent lichtjes perfectionistisch? Hallo Network Engineer! Aan hen om ervoor te zorgen dat het netwerk van een bedrijf functioneel én veilig is.

☁☁☁

Cloud Engineer

Hoofd in de wolken? Als Cloud Engineer werk je samen met bedrijven waarvoor digitale opslag in de cloud een essentieel onderdeel is, veiligheid is voor jou dus prioriteit nummer één. De cloud is voor veel sectoren belangrijk, dus je komt in gevarieerde bedrijven terecht. Cloud engineers moeten up-to-date blijven met de nieuwste technologieën en trends om hun klanten de beste oplossingen te bieden.

Give me more

En wat nog?

Infrastructuur profielen zijn super uiteenlopend. We hebben ook Mainframe profielen, Security Engineers, Architects, Support medewerkers en nog veel meer die aan de slag zijn bij ons. Bekijk gerust al onze vacatures voor het volledige aanbod.

Uitdagingen als infra profiel

Ontwikkel jezelf

Continu bijleren

IT is een business die bijna elke dag verandert en ontwikkelt, en die constante verandering van technische omgevingen, migraties, nieuwe netwerken, … kan absoluut een uitdaging zijn.

Technisch & communciatief

Van alle markten thuis

Je moet in infrastructuur zowel technisch sterk zijn, communicatief je ding kunnen doen en klantgericht zijn. Daarbovenop heb je ook analytisch denkvermogen dat belangrijk is in je rol en moet je veel verschillende devices kunnen beheren.

Evenwicht bewaren

De eindgebruiker

De eindgebruiker van vandaag wil graag meedenken over de hardware en software waar ze dagelijks mee in de weer zijn. Logisch, vaak werk je prettiger met de techniek die je zelf uitkiest. Toch kan het een behoorlijke uitdaging voor IT zijn om de zakelijke processen en infrastructuur aan te laten sluiten op de wensen van medewerkers.

????‍????

Blinde vlekken

Als je eindgebruikers niet tevreden zijn over de software die je als IT’er meegeeft, gaan ze zelf op zoek naar iets beters. Daardoor krijg je blinde vlekken op vlak van veiligheid.

Vacatures in infrastructure

Filter:

  • Als freelancer bij onze klanten

    Antwerp

    System Engineer Wintel

    Contract

    Job beschrijving: Je brengt als System Engineer je erva ...

Hajar, Jente, David en Yves over werken bij Talent-IT

Onze jobpaden

Werken voor Talent-IT kan op verschillende manieren: intern aan de slag, werken bij een van onze klanten of je talenten op freelancebasis aanbieden. Het startbod voor elke vacature? Een competitief loonpakket, geweldige collega’s én een glorieuze werksfeer.

TalentIT illustratie
Ga naar de bovenkant