Harvey Nash Group wordt Nash Squared

Harvey Nash Group wordt Nash Squared

Harvey Nash Group, het overkoepelende bedrijf voor zes marktleidende technologie- en talentbedrijven waaronder Talent-IT, wordt omgedoopt tot Nash Squared. Hiermee geeft het bedrijf aan dat het van plan is snel te groeien, met als doel het wereldwijde personeelsbestand de komende vijf jaar van 2.500 naar meer dan 6.000 te doen stijgen.

De overgang naar Nash Squared positioneert het bedrijf als een geïntegreerde leverancier van technologie en talent, die klanten in staat stelt hun technologische capaciteit op tal van manieren op te bouwen en te transformeren.

Bev White, CEO van Nash Squared zei:

“De toekomst voor onze klanten ligt in het helpen bouwen en transformeren van hun digitale teams en capaciteit op grenzeloze manieren, en het Nash Squared merk positioneert ons sterk als een platform om dit waar te maken. Het was erg belangrijk om de naam Nash in het merk van de groep te behouden, omdat het een bindende factor is voor zo veel van wat we doen. Nash Squared worden weerspiegelt de impact die we zien wanneer onze bedrijven samenwerken. We zijn een ongelooflijk bedrijf dat nog krachtiger is wanneer we samenwerken, en Nash Squared is het merk dat ons nog verder zal brengen.”

Nash Squared is het overkoepelende bedrijfsmerk voor de volgende zes technologie- en talentbedrijven – Harvey Nash, NashTech, Alumni, Crimson, Spinks en Talent-IT Group. Hoewel het bedrijfsmerk is veranderd in Nash Squared, behouden deze bedrijven elks hun huidige merknaam.

Bekijk het volledige persbericht hier.

Welcome To Nash Squared
Welcome To Nash Squared

Ook interessant:

 • Events

  Talent-IT Group steunt onze Duivels en kleurt rood!

  Talent-IT Group heeft vandaag aangekondigd dat het tij ...

  icon talentit
 • Events

  Alles over ons AI event: “We mogen nooit de mens achter AI vergeten”

  Infosessie AI, let’s go! Op donderdag 19 oktober organ ...

  icon talentit
 • Uncategorized

  Talent-IT wint een Data News Award! 🎉

  25 mei 2023, een datum om niet snel te vergeten. Want ...

  icon talentit

Je carrière boosten?
Ontdek onze jobs.