Aan de slag als manager bij Talent-IT

Van PM tot Agile Coach.
Welkom!

Illustration

Wat voor managers werken bij Talent-IT?

Work, work, work

Project Manager

Als Project Manager geef je leiding aan een groep IT’ers en zorg je dat projecten tot een goed einde komen. PM’s hebben vaak een brede kennis over IT, kunnen goed coachen en hebben sterke analytische skills. Zowel IT Project Managers als Business Project Managers kunnen hun hart ophalen bij ons.

Mentor

Agile Coach

Graag je team leren om projecten meer agile in te richten? Maak kennis met de Agile Coach, die ervoor zorgt alle teams van de juiste kennis, tools en training te voorzien, zodat ze Agile optimaal kunnen benutten. De coaches brengen mensen in beweging om te veranderen.

Be the change

Change Manager

Verandering kan voor sommigen stressy zijn, maar er zijn er ook die er energie van krijgen. Maak kennis met de Change Manager, die iedereen mee krijgt in het enthousiasme. Met een open mindset en een koffer vol mensenkennis zorg je ervoor dat iedereen mee is.

Give me more

En wat nog?

Naast Project Managers en Agile Coaches zijn er nog tal van andere management profielen die voor ons werken en zeker nog steeds meer dan welkom zijn. Denk maar aan Program Managers, Service Delivery Managers, Release Managers, … Bekijk gerust al onze vacatures voor het volledige aanbod.

Uitdagingen als manager

Talk

Communiceren kan je leren

Aangezien jij vaak tussen verschillende teams staat, is je manier van communicatie enorm belangrijk. Helder en efficiënt, maar ook weten wanneer je moet luisteren en delegeren, jij kan het allemaal.

Tijd & planning

Overview bewaren

Alle balletjes in de lucht houden en weten wat ze allemaal doen, dat is jouw job. Het is belangrijk dat jij de tijd en planning bewaakt, samen met het vooropgestelde budget. Geen makkelijke taak. Dat terwijl je flexibel en drukbestendig bent en oog voor detail hebt.

Team

Samenwerken

Als er één tak binnen IT is waar je een goede teamspeler moet zijn, is het wel management. Je kent de sterktes en zwaktes van je team en zet die ook op de juiste manier in. Dat doe je bijvoorbeeld ook door een groeipad uit te stippelen.

Alles op een rijtje

Strategic mind

Strategisch werken, dat is voor jou een big deal. Je anticipeert problemen, denkt organisatorisch en gaat tegelijkertijd kwalitatief te werk.

Vacatures in management

Filter:

Filters
  • Er zijn nog geen filtertermen
  • Er zijn nog geen filtertermen
  • Er zijn nog geen filtertermen
Meer zien Minder zien
  • Er zijn nog geen filtertermen

Geen vacatures gevonden

Nog niet gevonden wat je zocht?
Maak een jobalert aan.

Hajar, Jente, David en Yves over werken bij Talent-IT

Onze jobpaden

Werken voor Talent-IT kan op verschillende manieren: intern aan de slag, werken bij een van onze klanten of je talenten op freelancebasis aanbieden. Het startbod voor elke vacature? Een competitief loonpakket, geweldige collega’s én een glorieuze werksfeer.

TalentIT illustratie
Ga naar de bovenkant