Waarom Talent-IT2023-10-11T15:20:21+02:00

Bij Talent-IT vind je de job van je dromen.

We verenigen talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. Talent-IT streeft voortdurend naar meer vakkennis en betere service, zowel in het begeleiden van onze IT’ers als bij het ondersteunen van klanten.

Hier staan we voor

Kwalitatief werk met sterke mensen in een glansrol, da’s Talent-IT. We leveren oplossingen voor elk IT-vraagstuk. Ons team stellen we zorgvuldig samen en verzorgen we met opleidingen, opvolging, leuke events en een geschenkje nu en dan.

Talent-IT investeert in talent. Field Manager Ruud zorgt ervoor dat je je goed voelt op de plek waar je terecht komt en dat je carrièreplan haalbaar uitgestippeld wordt. Ons intern team gaat er voluit voor om jouw Talent-IT-tijd onvergetelijk te maken. Business op mensenmaat, zeg maar.

Waarom werken bij Talent-IT?

Onze mensen,
onze cultuur

Je carrière boosten? Ontdek onze jobs.

Zoek niet verder.

Vier redenen waarom Talent-IT

Niet alleen een topjob in de IT, maar ook geweldige collega’s en tal van andere voordelen. Talent-IT, wij weten waarom!

Work, work, work

Meer dan een werkplek

Talent-IT zorgt voor z’n team. We geven om jouw welzijn en laten dat ook zien. Bij ons zal je altijd een luisterend oor én de juiste ondersteuning vinden. We groeien samen, op jouw tempo.

Yes, please!

Een carrière op maat

Elk van onze talenten krijgt de kans hun carrièrepad uit te stippelen. Met advies, assessments en de juiste ondersteuning werken we samen aan een toekomst die bij jou past.

Shine bright

Eeuwig leren

Bij Talent-IT kan je blijven bijleren. Je vindt bij ons een veilig kader waarbinnen je kan uitblinken en bijsturen waar nodig. Een prima keuze voor mensen die van alle takken durven proeven.

Samen

Op mensenmaat

We streven naar een enthousiaste werkvloer én een gelukkig klantenbestand. Dat doen we door de juiste mensen op de juiste plek te zetten, door de belangrijke gesprekken aan te gaan en door af en toe samen eens stevig uit de bol te gaan.

Onze waarden

Ondernemend

Een stevige dosis ondernemerschap, initiatief en een kritische geest zit in ons DNA. Samen lopen we door een alsmaar veranderend technologisch landschap, spotten we opportuniteiten en streven we naar een sterk resultaat.

Open

We zijn er trots op om consequent, open en recht door zee te zijn. Integriteit dragen we dan ook hoog in het vaandel. Zo halen we barrières weg en richten we ons op de juiste resultaten.

People First

We zeggen het opnieuw: people first. Onze mensen komen op de eerste plek, zij zijn de reden dat we doen wat we doen. Opleidingen & opvolging enerzijds en teambuildings, incentives & evenementen anderzijds om ze de brandstof te geven om de beste versie van zichzelf te zijn én om onze klanten de medewerkers te geven die ze verdienen.

Samenwerken

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Vertrouwen en respect vormen bij ons de basis van elke samenwerking. We luisteren met oprechte interesse, breiden samen onze kennis uit en komen door het bundelen van krachten tot uitzonderlijke resultaten. Iedereen is welkom bij ons en kan er zichzelf zijn.

Een team van experten

Ons netwerk

De Talent-IT-groep bestaat uit verschillende topbedrijven, elk master of their craft. Ontdek hieronder welke bedrijven binnen onze familie vallen.

We verenigen talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft.

T4T zet speciale krachten in om bedrijven te helpen met ingewikkelde .NET uitdagingen.

Software testing is de core business van Talent2Test. Zij matchen testtalent met sterke bedrijven.

Ambities waarmaken: dat is wat ze bij Cookie Crunchers doen. Van je passie voor IT je job maken, zij zoeken de juiste match met jouw talent.

Onze jobpaden

We verenigen talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. Talent-IT streeft voortdurend naar meer vakkennis en betere service, zowel in het begeleiden van onze IT’ers als bij het ondersteunen van klanten.

Ga naar de bovenkant