Aan de slag als analist bij Talent-IT

De coolste groep analisten, right here.
Graag deel van uitmaken?

Illustration

Wat doet een analist bij Talent-IT?

Digitaal & toekomstgericht

Gebruiksvriendelijkheid boven

Als analist ondervraag en onderzoek je de business. Pas wanneer alles duidelijk geanalyseerd is ga je samen met de technische mensen op zoek naar een oplossing: gebruiksvriendelijk, digitaal en toekomstgericht.

Let’s go

Creatieve oplossingen

In elk project gebruik je als analist jouw creativiteit, persoonlijkheid en ervaring om tot optimale, businessgerichte resultaten te komen.

Better together

Collega’s en coaching

Boeiende projecten, delen en leren met collega’s. Onze analisten kunnen in elke sector een project krijgen, en worden dagelijks ondersteund door coaching via ons Competence Center.

Punch

Vertaal IT naar die extra kick

Een analist vertaalt businessbehoeften, werkt functionele oplossingen uit en geeft met zijn unieke persoonlijkheid en knowhow elk project die extra kick.

Uitdagingen als analist

Success!

Samen sterk in elk project

Elk project is een nieuwe uitdaging voor onze analisten! En toch ook weer niet: hun rijke ervaring én de steun van het Competence Center zorgen ervoor dat elk project ook een succes wordt.

Vallen & opstaan

Fail and succeed

Detecteren en durven: de meest gebruikte termen die we hanteren bij elke analyse, bij elke klant. We zoeken de exacte problemen op, en werken moedig de knapste oplossingen uit. Soms met vallen en opstaan, altijd met nieuwe krachten.

Kameleons

Toptalent levert topkwaliteit

Onze analisten zijn échte empathische kameleons: ze passen zich gemakkelijk aan in elke sector en werken in teamverband aan de meest ingewikkelde materie.

Fresh & clean

Knowhow in succes veranderen

Met steeds een frisse, vernieuwende aanpak leiden ze de analyses in goede banen en creëren ze inzichten voor zowel business als development.

Ontdek ons Competence Center

Competence Center, say what?

Ons Competence Center Analyse, dat is een collectief van analisten met één doel: nog beter worden in wat ze doen.

Onze analisten zitten allemaal bij andere bedrijven op andere projecten, maar zijn wel verenigd dankzij het Competence Center.

Benieuwd wat dat allemaal betekent?

  • Als freelancer bij onze klanten

    IT Analist

    Contract

    Je takenpakket Je analyseert als IT Analist de uitdagin ...

Hajar, Jente, David en Yves over werken bij Talent-IT

Onze jobpaden

Werken voor Talent-IT kan op verschillende manieren: intern aan de slag, werken bij een van onze klanten of je talenten op freelancebasis aanbieden. Het startbod voor elke vacature? Een competitief loonpakket, geweldige collega’s én een glorieuze werksfeer.

TalentIT illustratie
Ga naar de bovenkant