Talent-IT Group steunt onze Duivels en kleurt rood!

Talent-IT Group steunt onze Duivels en kleurt rood!

Talent-IT Group heeft vandaag aangekondigd dat het tijdelijk haar iconische oranje logo verandert naar rood en dit om de Belgische nationale voetbalploeg te steunen tijdens het Europees Kampioenschap (EK) 2024.

Managing Director van de Talent-IT Group is Jeroen Fries, een Nederlander, die aanvankelijk vasthield aan het oranje logo – een duidelijke knipoog naar zijn Nederlandse roots. Echter, onder “lichte” druk van zijn enthousiaste Belgische team, heeft hij ingestemd met deze tijdelijke transformatie om zo samen te supporteren voor onze Duivels en België.

Talent-IT kleur rood

“Hoewel ik trots ben op mijn Nederlandse afkomst en wel wat overtuiging nodig had, vind ik het een erg leuk initiatief en sta ik er voor 200% achter.  Voetbal is een sport die mensen samenbrengt en zorgt voor verbinding en eenheid,” aldus de managing director van Talent-IT Group.
Het veranderen van ons logo naar rood is een symbolische maar krachtige manier om die eenheid uit te dragen.  Samen voor 1 doel: supporteren voor onze Duivels en hopelijk nemen we de beker mee naar huis!

“Het oorspronkelijke oranje logo van Talent-IT Group is al jaren een herkenbaar symbool binnen de IT-sector. De tijdelijke overgang naar rood is dus best opvallend, maar al onze medewerkers vinden het super leuk en we hebben al serieus plezier gemaakt met de verschillende fotoshoots die er geweest zijn.”

Talent-IT kleurt rood!

De steun van Talent-IT Group voor onze Duivels gaat verder dan alleen een logo-wijziging. Het bedrijf heeft verschillende initiatieven gepland voor klanten en medewerkers om het EK te vieren, waaronder verrassingspakketten, EK-pronostiek winacties, live naar de matchen kijken in hun eigen (Wunder)Bar en nog veel meer.

“We hopen dat onze Rode Duivels ver zullen komen in dit tornooi,” voegde Jeroen eraan toe. “Deze verandering van kleur symboliseert onze gezamenlijke steun en nationale trots voor het Belgische team. Laten we allemaal samenkomen en juichen voor België!”

De tijdelijke rode versie van het Talent-IT Group logo zal zichtbaar zijn in hun marketingmateriaal,  sociale media posts, mailsignatures enzovoort en dit zolang de Duivels in het EK zitten.

Over Talent-IT Group:

Talent-IT Group is een toonaangevend IT-consultancybedrijf, gespecialiseerd in staffing & IT solutions, het leveren van deskundige ondersteuning aan bedrijven in diverse sectoren. Met een team van hooggekwalificeerde professionals streeft Talent-IT Group ernaar om de technologische ambities van haar klanten te realiseren en hen te ondersteunen bij al hun IT uitdagingen.
De Talent-IT Group omvat volgende entiteiten:
Talent-IT | Team4Talent | Talent2Test | Cookie Crunchers | CyberTalent | Flexhuis Belgium

Talent-IT kleurt rood!

Ook interessant:

 • Events

  Talent-IT Group steunt onze Duivels en kleurt rood!

  Talent-IT Group heeft vandaag aangekondigd dat het tij ...

  icon talentit
 • Events

  Alles over ons AI event: “We mogen nooit de mens achter AI vergeten”

  Infosessie AI, let’s go! Op donderdag 19 oktober organ ...

  icon talentit
 • Uncategorized

  Talent-IT wint een Data News Award! 🎉

  25 mei 2023, een datum om niet snel te vergeten. Want ...

  icon talentit

Je carrière boosten?
Ontdek onze jobs.