Als het op IT-sourcing aankomt, vaardigt Talent-IT eigen medewerkers of professionele freelancers af. Zo weet u zeker dat uw project van de juiste expertise voorzien wordt of versterkt u tijdelijk uw eigen poule van medewerkers. U behoudt zelf op elk ogenblik de leiding over uw project.

Tijdens de verschillende trajecten mag u altijd op de volle ondersteuning van Talent-IT rekenen. Factureren doen we volledig transparant op basis van tijdsbestek.

Dankzij IT-sourcing kunt u, op tijdelijke basis, beroep doen op de expertise en ervaring van de beste specialisten die we in huis hebben. En dat voor om het even welk project. Talent-IT garandeert u het beste resultaat aan de beste voorwaarden.

Het juiste talent op de juiste plaats.

Outsourcing van een project kan op korte, middellange of lange termijn. Bij deze manier van werken vraagt u zich wellicht af of u voldoende vakkennis in huis haalt. Die zorg kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Onze jarenlange ervaring op dit vlak, met de grootste Belgische bedrijven en verschillende organisaties, heeft ons geleerd dat het juiste talent op de juiste plaats van groot belang is.

Hoe vinden wij nu de juiste persoon die beschikt over de specifieke expertise die u nodig hebt? De voorbije jaren hebben we een kwalitatief netwerk van freelancers uitgebouwd. Stuk voor stuk professionals die bogen op een jarenlange ervaring en die meer doen dan alleen maar hun IT-kennis delen. Zij beschikken over meer dan voldoende skills voor de coaching en succesvolle afhandeling van uw meest complexe projecten.

Andere formules

Try and hire

Permanent staff

Interesse in een succesvolle partnership?
Wij staan voor:

  • wederzijds vertrouwen
  • langdurige betrokkenheid
  • effectieve communicatie

Home pijl rechts oranje Vind talent pijl rechts oranje IT Sourcing