De inzet van de juiste man/vrouw op de juiste plaats om uw organisatie (kosten)efficiënt te laten werken vereist steeds meer flexibiliteit, zowel van de medewerker als van de organisatie. Of het nu gaat om uitzendkrachten, gedetacheerden, zelfstandige consultants of interimarissen, bedrijven zetten steeds structureler en permanenter grotere aantallen externe medewerkers in. Hiermee groeit de behoefte om beter vat te krijgen op de inhuur ervan.

Een oplossing om hieraan tegemoet te komen is het inzetten van een ‘Managed Service Provider’ (MSP): een speler die de brug vormt tussen de eigen organisatie en de leveranciers van extern personeel. De MSP neemt de coördinatie van het inhuurproces in handen en ontsluit voor u de arbeidsmarkt, via een beperkt aantal leveranciers of door de hele markt te ontsluiten.

Eén aanspreekpunt

Met onze MSP oplossing laat u de hele inhuur van uw externe medewerkers managen door één onafhankelijke partij. We beheren het volledige inhuurproces met een vendor management systeem (VMS) dat op uw organisatie is afgesteld. Zo heeft u op elk moment inzicht in alles wat te maken heeft met de inhuur van externe medewerkers. Wij maken de afspraken en onderhouden de relaties met al uw leveranciers en inhurende managers. U heeft maar één contract, één factuur, één aanspreekpunt.

Advies op maat

Bovendien kunt u rekenen op ons deskundig advies inzake flexibele inzet van human resources. Ons VMS biedt uitgebreide rapporteringsmogelijkheden en vanuit de analyses en rapportages die we doorlopend maken kunnen wij u adviseren over de optimale invulling van uw inhuur.

nummer 1   Uw voordelen:

  • Door een efficiënter beheer van het inhuurproces bespaart u op de kosten ervan

  • Intensieve kennis van de inhuurmarkt leidt tot marktconforme, correcte tarieven

  • Uw medewerkers kunnen meer tijd vrijmaken om zich te concentreren op andere bedrijfsaspecten

  • Eén raamcontract, één factuur, één aanspreekpunt

  • Volledige transparantie en continue monitoring van het inhuurproces

  • Het hele proces, van aanvraag tot factuur wordt beheerd in een optimaal VMS

Interesse in een succesvolle partnership?
Wij staan voor:

  • wederzijds vertrouwen

  • langdurige betrokkenheid

  • effectieve communicatie

Home pijl rechts oranje Vind een oplossing pijl rechts oranje Managed Service Provider