Je houdt van een uitdaging?

Word deel van ons team. Werk aan interessante projecten, gebruik het volledige potentieel van je vakkennis en groei door in de richting die jij kiest.

  • IT-jobs in diverse sectoren verspreid over heel het land.
  • Een competitief loon en extralegale voordelen.

  • Jobcoaching en professionele training.

Waarom Talent-IT?

icon ervaring & expertise

Ervaring en expertise

Talent-IT beschikt over ruime ervaring en expertise in verschillende functionele domeinen, technologieën en sectoren.

icon team

Ruimte om te groeien

Gebruik het volledige potentieel van je inzicht en vakkennis, neem een leidende rol op en groei door in de richting die je boeit.

icon coaching & management

Coaching en talent management

Onze opleidingsstrategie is cruciaal in onze visie. Talent-IT laat elke consultant een persoonlijk coachingstraject doorlopen, aangepast aan zijn of haar ambities en expertise.

icon netwerk

Een uitgebreid netwerk

Talent-IT heeft over de jaren heen een zeer sterk netwerk uitgebouwd en is thuis in de meest courante technologieën. Ook vinden we het belangrijk om sectorkennis op de bouwen, hiervoor geven we graag solide referenties mee.

“Super om voor Talent-IT te kunnen werken, eventuele nieuwe opportuniteiten zijn altijd bespreekbaar en er is een vlotte communicatie.”

testimonial persoon

Mario Van Der Zalm

“Ik werk graag voor Talent-IT omdat Talent-IT haar best doet om de beste match te vinden rekening houdend met je profiel en je eigen wensen. Alles verloopt op een persoonlijke manier en je voelt jezelf geen nummertje.”

testimonial persoon

Balder Van Camp

“Waarom ik graag voor Talent-IT werk? Omdat je er geen personeelsnummer bent maar een collega voor wie men het beste wil. Een werkgever die oprecht interesse voor je heeft en je verrast met een kleine attentie wanneer het eens wat moeilijker gaat. Die luistert naar je wensen en probeert een zo goed mogelijke match te vinden voor je tewerkstelling als consultant.”

testimonial persoon

Marc Mertens

Net afgestudeerd?

Kies voor Talent-IT. Wij zorgen voor een eerste werkervaring bij één van onze topklanten. Je zal technisch blijven evolueren en houdt plezier in je job. Geef ons een seintje als je zin hebt in:

  • een competitief salaris

  • professionele begeleiding

  • toekomstmuziek