Talent-IT meets Deadpool

Home  >  Blog  >  Talent-IT meets Deadpool

Op 15 mei 2018 organiseerde Talent-IT en Team4Talent een netwerkevent in Kinepolis Antwerpen. Ons doel was om IT’ers te ontmoeten op een andere manier dan via telefoontjes of mailtjes. Elke IT’er was van harte welkom om samen met de recruiters van Talent-IT te komen genieten van een film. En wat voor een film, Deadpool 2!

The war for IT-talent is on! En dit wil zeggen dat ook wij, recruiters, steeds creatiever moeten gaan denken. Zo hadden we gebrainstormd over een cinema event om IT-talenten te leren kennen. Toen we hoorden dat het vervolg van Deadpool uitkwam, leek ons dit de ultieme kans voor een netwerkevent. Samen met Kinepolis organiseerden we Deadpool II in avant-première. Via onze eigen consultants en social media nodigden we alle IT-professionals uit om te komen kijken naar Deadpool II.

Na een drukke werkdag genieten van een komische superheldenfilm, zalig toch! Iedereen werd eerst verwend met een hapje en een drankje. Ook konden ze op de foto met de enige echte Deadpool.  In de Stars Lounge konden we kennis maken met alle aanwezigen. We spraken met hen over wat hip is op de IT-markt, over nieuwe jobopportuniteiten, … Na een leuke babbel was het tijd voor het moment waar iedereen op zat te wachten, Deadpool II.

Onze eerste editie was zeker geslaagd. Het was een leuke avond, we hebben goed gelachen en heel wat mensen ontmoet. We kijken alvast uit naar de volgende editie!

Deel dit artikel

Gepubliceerd op
13 juni 2018

Categorie
Nieuws

Home pijl rechts oranje Blog pijl rechts oranje Talent-IT meets Deadpool