Ontdek waarom Functioneel Analist Kevin voor Talent-IT koos

Home  >  Blog  > Ontdek waarom Functioneel Analist Kevin voor Talent-IT koos

Maak kennis met Kevin, jonge papa met een achtergrond in HR en wat ervaring als Functioneel Analist. Kevin is sinds een paar weken lid van onze club. Op die korte tijd heeft hij al een grote indruk nagelaten én alvast enkele veranderingen doorgevoerd in onze manier van werking. Dus we vroegen hem eens: waarom koos je voor Talent-IT?

“Ik werd zelf gecontacteerd door recruiter Ruud, waarmee ik tijdens het eerste gesprek meteen een klik had. Ik merkte dat Talent-IT duidelijk de persoon centraal zet en dat is voor mij een enorme troef. Toen ik mocht beginnen, werd er meteen gezocht naar een toffe uitdaging en hielden ze rekening met m’n noden. Voor mij is vooral regio een belangrijke factor. Ik kreeg voorstellen in het Antwerpse van een voorbereid salesteam: iedereen kende mijn CV en wist wat ik wel en niet zocht.”

Kevin komt ook in het Competence Center Analyse, waar hij terechtkomt in een groep van andere sterke analisten.
“Samen met het Competence Center werden mijn huidige vaardigheden in kaart gebracht en keken we samen naar een groeitraject om zowel hard- als softskills te trainen. Ik heb veel vertrouwen in de groep door wat ze doen, niet door wat ze beloven. Tijdens de sollicitatie maakte ik al kennis met het team in het Competence Center. Daarbij kreeg ik de kans om al mijn vragen en onzekerheden af te toetsten, maar ze bevestigden wat Ruud me al had verteld.”

En het zijn blijkbaar de kleine dingen die tellen!
“Talent-IT zet werkelijk de mens centraal, human capital as our best asset, dat beleef je hier. En iets zeer simpel wat voor mij doorslaggevend was: tijdens de eerste rondgang in de sollicitatieprocedure, als op mijn eerste dag en zelfs nu na enkele weken: iedereen zegt ‘goedemorgen’ tegen je.”

Ook graag mee in het Competence Center Analyse? Solliciteer vandaag nog, en, wie weet, tot snel!

Deel dit artikel

Gepubliceerd op
25 mei 2022

Home pijl rechts oranje Blog pijl rechts oranje Ontdek waarom Functioneel Analist Kevin voor Talent-IT koos