With our compliments: Talent-IT 2.0

With our compliments: Talent-IT 2.0

Naar jaarlijkse traditie heeft Talent-IT, samen met Team4Talent en Pro-Cured, vrijdag 13 oktober een event georganiseerd voor onze klanten en consultants. Dit jaar ging het feest door in de AED studio’s in Lint. 2017 is echter een bijzonder jaar voor ons, want exact 10 jaar geleden is Talent-IT opgericht. In 2007 gebeurde de neerlegging van de oprichtingsakte van Talent-IT bij de Rechtbank van Koophandel.

Dirk, Christophe, Jeroen en Jasna hebben Talent-IT zien evolueren van een kleine start-up naar een ervaren bedrijf. Talent-IT heeft momenteel meer dan 300 mensen aan de slag, is gegroeid van vier naar meer dan 25 interne werknemers, en is verhuisd van een kleine bureautje in Aartselaar naar een ruim kantoor in Antwerpen.

Fotobijschrift kan soms langer zijn dan één enkel woordje

In 10 jaar tijd is er veel veranderd, dus we vonden dat het tijd was voor iets nieuws! Vrijdagavond was de ideale moment om Talent-IT 2.0 voor te stellen. Jeroen heeft ons nieuw logo en onze nieuwe website onthuld aan een publiek van ongeveer 350 medewerkers, klanten, en vrienden.

Dubbel reden tot feest dus, en feesten hebben we gedaan! ”n kwaad. Zolang het maar steek houdt natuurlijk, dat is de basis.

Bij aankomst werden de gasten hartelijk ontvangen door Jean Til, die voor iedereen wel een complimentje uit zijn mouw wist te schudden, en twee creaturen in een fantasierijk kostuum. Tijdens de receptie en de walking dinner in Studio Six werden we langs alle kanten geëntertaind. Jan Haesevoets zorgde voor mooie achtergrondmuziek, terwijl mentalist Stefan Paridaen langskwam aan alle tafeltjes voor enkele verbluffende trukjes. De twee dames en een prachtige steltenloper bleven ondertussen met complimenten strooien.

Fotobijschrift kan soms langer zijn dan één enkel woordje

Na deze originele opwarmers was het tijd voor le moment suprême. Alle gasten mochten verhuizen naar Studio 3, waar Jeroen de gasten heeft toegesproken, en eindelijk ons nieuwe logo mocht onthullen. Les Truttes zorgde er meteen voor dat de sfeer er goed inzat! Afsluiten deden we met niemand minder dan Regi, en Dimitri Wouters! Dat er stevig gedanst en gefeest is geweest, staat buiten twijfel! Onze fotografe Joke Emmerechts heeft heel de avond vastgelegd. Alle foto’s zijn te bekijken op onze Facebookpagina.

Dat er stevig gedanst en gefeest is geweest, staat buiten twijfel!

We hopen dat jullie er even hard van hebben genoten als wij! Hopelijk kunnen we jullie snel terug verwelkomen bij ons volgende event. Volg ons gerust via Facebook, Linkedin of Instagram als je op de hoogte wilt blijven van onze vacatures, oplossingen, of feestjes.

Ook interessant:

 • Events

  Samen lopen op de 10 Miles: ontdek er hier alles over

  Collega's die samen lopen, die blijven samen. Wij make ...

 • Events

  Iftar op kantoor: “Leerrijk en verbindend”

  Elke avond, bij zonsondergang, verbreken moslims de va ...

 • Events,Interview

  Infosessie Agile: “Heerlijk om samen constructief te zijn”

  "Wanneer komt er nog eens een infosessie?" De vraag kw ...

Je carrière boosten?
Ontdek onze jobs.