Harvey Nash Group wordt Nash Squared

Harvey Nash Group wordt Nash Squared

Harvey Nash Group, het overkoepelende bedrijf voor zes marktleidende technologie- en talentbedrijven waaronder Talent-IT, wordt omgedoopt tot Nash Squared. Hiermee geeft het bedrijf aan dat het van plan is snel te groeien, met als doel het wereldwijde personeelsbestand de komende vijf jaar van 2.500 naar meer dan 6.000 te doen stijgen.

De overgang naar Nash Squared positioneert het bedrijf als een geïntegreerde leverancier van technologie en talent, die klanten in staat stelt hun technologische capaciteit op tal van manieren op te bouwen en te transformeren.

Bev White, CEO van Nash Squared zei:

“De toekomst voor onze klanten ligt in het helpen bouwen en transformeren van hun digitale teams en capaciteit op grenzeloze manieren, en het Nash Squared merk positioneert ons sterk als een platform om dit waar te maken. Het was erg belangrijk om de naam Nash in het merk van de groep te behouden, omdat het een bindende factor is voor zo veel van wat we doen. Nash Squared worden weerspiegelt de impact die we zien wanneer onze bedrijven samenwerken. We zijn een ongelooflijk bedrijf dat nog krachtiger is wanneer we samenwerken, en Nash Squared is het merk dat ons nog verder zal brengen.”

Nash Squared is het overkoepelende bedrijfsmerk voor de volgende zes technologie- en talentbedrijven – Harvey Nash, NashTech, Alumni, Crimson, Spinks en Talent-IT Group. Hoewel het bedrijfsmerk is veranderd in Nash Squared, behouden deze bedrijven elks hun huidige merknaam.

Bekijk het volledige persbericht hier.

Ook interessant:

 • Events

  Samen lopen op de 10 Miles: ontdek er hier alles over

  Collega's die samen lopen, die blijven samen. Wij make ...

 • Events

  Iftar op kantoor: “Leerrijk en verbindend”

  Elke avond, bij zonsondergang, verbreken moslims de va ...

 • Events,Interview

  Infosessie Agile: “Heerlijk om samen constructief te zijn”

  "Wanneer komt er nog eens een infosessie?" De vraag kw ...

Je carrière boosten?
Ontdek onze jobs.