Patrick Mortier

Financial Controller

Home  >  Over ons  >  Patrick Mortier

Over Patrick

Droog, droger, droogst… zo kan je Patrick zijn humor het beste omschrijven. Zalig en steevast adrem. Zijn geweldige humor in combinatie met een ongelooflijke vakkennis maken van Patrick een top collega.

Als het enigszins mogelijk is, trekt Patrick op vakantie met zijn gezin: skiën, MTB in de bergen … (natuurlijk: where else), zon-zee-strand, boerderijvakantie, citytrips naar oa Barcelona, weekendjes weg naar de Ardennen…… Op zijn bucketlist staat dan ook -niet verwonderlijk- het maken van een wereldreis. Naast reizen houdt Patrick van feesten, tennissen, Grills Chips en … euh….optrekken aan de verkeerslichten.

Na 10 jaar op de financiële afdeling bij Hubo en 6 jaar als finance freelancer, kwam Patrick in 2014 bij Talent-IT terecht. Als Financial Controller werkt hij overkoepelend en verdeelt hij zijn tijd tussen het kantoor van Harvey Nash in Groot-Bijgaarden en onze kantoren in Antwerpen. Eén constante heeft hij op beide locaties: hij laat zich omringen door een team van vrouwen en dat gaat hem goed af. Bij Talent-IT vindt hij naast een hoop leuke collega’s ook voldoende uitdaging. Vervelen gaat het nooit!

Patrick Mortier: Financial Controller

nummer 1   Likes

  • Tennis
  • KokenMetJezus.be
  • Gin Tonic en wijn

Contacteer Patrick

T   +32 (0)3 870 51 51E   patrick.mortier@harveynash.com

Home pijl rechts oranje Over ons pijl rechts oranje Patrick Mortier