India Hasimbegovic

Recruiter

Home  >  Over ons  >  India Hasimbegovic

Over India

Indien je in het Van Dalen woordenboek op zoek gaat naar een synoniem voor “talenknobbel”, zou het ons niet verbazen indien hier “India” zou staan. Naast Nederlands, Engels en Frans spreekt ze vlot Spaans, Duits, Turks en Servo-Kroatisch. Toch neemt ze hier nog geen vrede mee, want ze zou super graag nog wat extra talen leren. Zijn er die dan nog??

Naast hulp bij vertalingen, kan je bij India ook ten rade gaan voor het organiseren van grote trouwfeesten (lees: haar eigen trouwfeest is er ééntje voor 1500 personen) en het maken van de heerlijkste pizza’s. Alle ingrediënten heeft ze immers leren kennen tijdens haar studentenwerk in een pizzeria en via de Domino’s zaak van haar verloofde. Gelukkig houdt India van ongezond eten!

Na haar opleiding Master Meertalige Professionele Communicatie is India in oktober 2018 gestart als recruiter bij Talent-IT. De work hard-play hard mentaliteit bij Talent-IT spreekt haar enorm aan. Als recruiter wil ze vooral mensen blij maken door hen te helpen aan de ideale job.

India Hasimbegovic: Recruiter

nummer 1   Likes

  • Een goed boek op een regenachtige dag
  • Last-minute spontane beslissingen
  • Zalando

Contacteer India

T   +32 3 500 44 55E   india.hasim@talent-it.be

Home pijl rechts oranje Over ons pijl rechts oranje India Hasimbegovic