Batoul Ennassiri

Account Manager

Home  >  Over ons  >  Batoul Ennassiri

Over Batoul

Batoul is onze spring in’t veld: creatief, opgewekt, rad van tong, ondernemend, behulpzaam en joviaal. Zo ééntje waarvan je denkt: die willen we graag als collega en dat is ons nog gelukt ook. Bovendien is ze fan van Patrick. Niet onze Patrick, maar dé Patrick Dempsey. Indien ze met Mc Dreamy in dromenland zit, ziet ze haar eigen wel een DJ setje op Tomorrowland draaien, skydiven of de Kilimanjaro beklimmen. Een goed gevuld bucketlistje dus.

Net zoals de andere vrouwelijke collega’s houdt Batoul van eten, shoppen, eten, shoppen én eten én shoppen. Eten is voor haar dus zo belangrijk, dat ze beslist heeft om haar dieet te beperken van middernacht tot 10u ’s ochtends. Ze heeft in het verleden al een aantal diëten geprobeerd, maar dit is het enige dat voor haar werkt.

Na een aantal jaren ervaring in marketing en sales maakte Batoul in oktober 2018 de overstap naar Talent-IT. De open sfeer in combinatie met een jong en dynamische team maken Talent-IT voor haar een perfecte werkplek. Als accountmanager gaat ze voor 120% klantentevredenheid.

Batoul Ennassiri: Accountmanager

nummer 1   Likes

  • Chocolade, Sushi, … kortweg eten
  • Citytrips
  • Shoppen

Contacteer Batoul

T   +32 3 870 51 58E   batoul.ennassiri@talent-it.be

Home pijl rechts oranje Over ons pijl rechts oranje Batoul Ennassiri