Wij verenigen talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft.

Talent-IT biedt bedrijven topservice voor alles wat met IT te maken heeft. We bieden messcherpe prijzen voor tijdelijke ondersteuning op freelance-basis, vaste medewerkers voor uw team of uitgekiende totaaloplossingen op maat van uw bedrijf.

We zijn een organisatie die vakkennis vooropstelt en klantgericht werkt. Altijd met respect voor budgetten en deadlines. We blijven trouw aan onze waarden en streven altijd naar customer satisfaction.

We zijn ervan overtuigd dat naast de traditionele expertise ook bedrijfscultuur, visie, persoonlijkheid en talenkennis bijdragen tot het vinden van een echte ‘match’ tussen de verschillende partijen. Onze business bestaat vooral uit talent management maar ook uit coaching van IT-talent, assessment, motiveren en meer. En dat altijd via een verruimende blik op IT en de IT-business.

Onze waarden

icon team

De beste mensen

De grootste talenten rekruteren, coaching en ondersteuning verlenen, het beste uit onze mensen halen en een echte ‘can-do’ mentaliteit ontwikkelen.

Respect voor het individu

Diversiteit naar waarde schatten, een omgeving creëren waar expertise en vakkennis primeren en omgaan met mensen zoals we dat zelf ook graag zouden hebben.

icon passie

Passie

Succes komt niet vanzelf. Zeker niet in een competitieve omgeving. Hard werk, ervaring, vakkennis, toewijding en passie zijn sleutelbegrippen in onze organisatie.

icon focus op klanten

Focus op onze klanten

We focussen op wat écht belangrijk is: het succes en de tevredenheid van onze klanten. Onze mensen zijn zich ten volle bewust van de eisen die onze klanten stellen op het vlak van IT.

Een team van experten

Deze mensen vormen de basis van onze organisatie. Zij zijn het gezicht van Talent-IT, zowel voor onze klanten als voor nieuwe medewerkers.

Anouck Van Den Kieboom
Teamlead Recruitment / Accountmanager

Meer info

Batoul Ennassiri
Accountmanager

Meer info

Cédric Ketels
Recruiter / Accountmanager

Meer info

Christophe Orens
Account Director

Meer info

Jasna Pozna
Business Development Manager

Meer info

Dennis de Vogelaere
Teamlead Recruitment / Accountmanager

Meer info

Jeroen Fries
Managing Director

Meer info

Laura Burm
Assistant Accounting

Meer info

Nancy Vanasbroeck
HR- en Office Manager

Meer info

Patrick Mortier
Financial Controller

Meer info

Shannen Van Landeghem
Assistant Office Manager

Meer info