Accountmanager Ellyne zoekt een nieuwe collega

Accountmanager Ellyne zoekt een nieuwe collega

Vers bloed gezocht! We zijn op zoek naar een nieuwe accountmanager om ons te vervoegen. Daarom laten we Ellyne aan het woord, ook accountmanager bij Talent-IT, die je graag meer vertelt over de job!

Wat vind je het leukste aan de job?

Sowieso de afwisseling, elke dag is anders. Je weet vaak hoe je dag begint, maar nooit hoe het eindigt. Je bouwt een groot netwerk op en hebt contact met zowel klanten als consultants. De uitdaging hierin is om beiden tevreden te stellen, waar ik zoveel voldoening uit haal.

Verder leer je ook veel omgevingen kennen en de cultuur bij al je klanten. Elke organisatie zit anders in elkaar, super boeiend!

En het minst leuke?

Ik vind het frustrerend als dingen niet lopen zoals je voorop stelt. Bijvoorbeeld wanneer iemand mag starten maar er dan issues zijn omwille van het budget, of als je iets verkeerd hebt ingeschat. Maar dat komt gelukkig niet al te veel voor.

Je bent hier nu bijna een jaar, waarom moet iemand voor Talent-IT kiezen?

Een goed en oprecht management met een sterke visie. Je wordt ook bekeken als persoon en niet als nummer. Tuurlijk is het belangrijk dat je je KPI’s haalt, maar er is heel veel appreciatie en ondersteuning. Er is ruimte voor veel eigen inbreng en er is een heel fijne open sfeer. En Talent-IT heeft ook heel toffe klanten.

Over welke eigenschappen moet een goede accountmanager beschikken?

Ze moeten toch wel commercieel ingesteld zijn, want je moet je altijd kunnen aanpassen aan de klant. Goed kunnen luisteren naar de noden van de klant, de aanvragen grondig begrijpen gaat de recruiters helpen om de beste kandidaat te vinden. En je moet ook snel kunnen schakelen. Snelheid, kwaliteit, goede service en opvolging kan vaak het verschil maken bij je klanten.

Vaak denkt men dat je als accountmanager in de IT-consultancy super veel over IT moet weten of IT-studies moet gedaan hebben. Een beetje achtergrond is mooi meegenomen maar moet niet per se. Weet dat je altijd raad kan vragen aan de IT’ers die voor je werken om complexe IT-taal te vertalen zodat je het beter kan begrijpen. Het belangrijkste is goed luisteren, meedenken en zo leer je het allemaal on the job. Geen stress!

Graag Ellyne als collega (het is een toffe, beloofd)? Solliciteer vandaag nog, en, wie weet, tot snel!

Ook interessant:

 • Events

  Samen lopen op de 10 Miles: ontdek er hier alles over

  Collega's die samen lopen, die blijven samen. Wij make ...

 • Events

  Iftar op kantoor: “Leerrijk en verbindend”

  Elke avond, bij zonsondergang, verbreken moslims de va ...

 • Events,Interview

  Infosessie Agile: “Heerlijk om samen constructief te zijn”

  "Wanneer komt er nog eens een infosessie?" De vraag kw ...

Je carrière boosten?
Ontdek onze jobs.