Samen lopen op de 10 Miles: ontdek er hier alles over

Samen lopen op de 10 Miles: ontdek er hier alles over

Collega’s die samen lopen, die blijven samen. Wij maken de regels niet. Wat we wel hebben gedaan, was de leukste lopers van Talent-IT Group samen brengen op  één van de leukste sportevenementen van het jaar én gaven we sportschoenen weg. Wel niet zomaar.

Het idee om mee te lopen met de 10 Miles is een jaar geleden ontstaan, na een avond onder collega’s. Er was veel animo om mee te doen, en een collega zei: “Ik wil wel meedoen, maar ik heb geen materiaal, en dan moet ik investeren”. Toen is er een lichtje gaan branden bij Nancy, en kwam ze met een idee. We nodigen onze medewerkers uit om samen te lopen, wij betalen het inschrijvingsgeld én ze krijgen een bon t.w.v. €100 van The Runners Lab om nieuwe sportschoenen te kopen. Met als voorwaarde: je moét mee lopen. Als je opgeeft (los van blessures), dan geef je het geld terug. Strenge regel, maar we hoopten zo iedereen zo goed mogelijk te motiveren.

En dat is goed gelukt! Slechts één persoon heeft afgehaakt, al de rest heeft de 10 Miles uitgelopen, waarvan heel veel lopers onder 1u30. De dag zelf was erg gezellig en iedereen was goed gezind, ondanks de regen. Ook was het zalig om alle lopers met onze eigen T-shirt te zien lopen. En enkele collega’s hebben zichzelf uitgedaagd en de 5K gelopen, wat ook een prachtige verwezenlijking is!

En nu? Een paar collega’s lieten alvast weten dat ze de smaak te pakken hebben, en gaan ze nu voor de halve marathon in het najaar. Veel succes, allemaal!

Ook interessant:

 • Events

  Samen lopen op de 10 Miles: ontdek er hier alles over

  Collega's die samen lopen, die blijven samen. Wij make ...

 • Events

  Iftar op kantoor: “Leerrijk en verbindend”

  Elke avond, bij zonsondergang, verbreken moslims de va ...

 • Events,Interview

  Infosessie Agile: “Heerlijk om samen constructief te zijn”

  "Wanneer komt er nog eens een infosessie?" De vraag kw ...

Je carrière boosten?
Ontdek onze jobs.