De 10 leukste foto’s van Radio Talent

De 10 leukste foto’s van Radio Talent

Radio Talent: een radioshow door en voor iedereen bij de Talent-IT Group. Een fijn contact onderhouden met je medewerkers en klanten in coronatijden, het is een uitdaging. Onze wens was om het grote team consultants & partners nog eens samen krijgen. Nog niet in levenden lijve, maar op de radiogolven.

Op vrijdag 23 april werd er tussen 12 en 18 uur radio gemaakt vanuit het hoofdkwartier in Antwerpen. Om 12 uur gaf managing director Jeroen Fries, samen met presentator Tomas De Soete, het startschot. Tomas – ex StuBru en televisiemaker – werd elk uur bijgestaan door een andere sidekick van de Talent-IT Group. Het werd een heerlijke namiddag vol ontroerende en inspirerende interviews met medewerkers en klanten, vers-van-de-pers nieuws vanuit de groep, leuke wedstrijden en heel veel goede muziek. Alles was live te zien en te horen via de website.

En er is altijd plaats voor een feestje binnen het bedrijf, en daar hebben de mannen van Discobaar A Moeder zeker voor gezorgd, ze kwamen een uur lang hun feestnummers op je afvuren. Foto’s van dansende consultants in hun keuken, bewezen dat deze set het gewenste effect niet had gemist.

Ook interessant:

 • Events

  Samen lopen op de 10 Miles: ontdek er hier alles over

  Collega's die samen lopen, die blijven samen. Wij make ...

 • Events

  Iftar op kantoor: “Leerrijk en verbindend”

  Elke avond, bij zonsondergang, verbreken moslims de va ...

 • Events,Interview

  Infosessie Agile: “Heerlijk om samen constructief te zijn”

  "Wanneer komt er nog eens een infosessie?" De vraag kw ...

Je carrière boosten?
Ontdek onze jobs.